05/25/13

Uusi koira saapui taloon

Meillä on uusi perheenjäsen, uros setterinpentu Ruotsista. Pitkäaikainen unelma hankkia kennel Discoverystä, Ruotsista Barbrolta ja Bosselta uusi koira onnistui. Tästä asiasta olen haaveillut jo pikkutytöstä asti ja se viimein toteutui. Kiitos luottamuksesta kasvattajat. Barbron pitkäaikaista ja upeaa jalostustyötä suunnattomasti kunnioittaen. Kiitos, kun luotit loistavan koiran meille. Uusi pentu on Discovery`s Across The Universe, suomalaisittain Noel. Koiran takaa löytyy tyylikkäitä koiria Ruotsista ja Englannista. Lisätietoja koiran sukutaulusta kohdasta koirat. Omistamme koiran yhdessä ystäväni Elina Miettusen kanssa. Aika näyttää mitä pojasta tulee, mutta jo nyt olemme todella iloisia pennusta.
Tack för Barbro denna valp!
05/15/13

Lisää näyttelyitä

Näyttelyt jatkuivat 4.5 Kuusamossa. Tuomarina oli Harry Tast ja hän oli tiukka. Kenestäkään ei tullut ROp koiraa ja eriä jaettiin niukasti. Kuuppis sai ERIN, Elsa EH;n,  Alli EH;n ja Peku sekä Friidu H;n. Laidasta laitaan siis tulokset. Kasvattejani pidettiin liian isoina (onhan ne liian isoja jos mittaa koiran kaulasta) Friidun säkä on 60cm ja Pekun 65cm. Tastyn mittaukset olivat eri luokkaa. Itse olin tuolloin Götebörgissa hakemassa uutta setterinpentua:)
Rovaniemen ryhmänäyttelyssä 9.5 tuomarina oli Eeva Anttinen. Tiesin Anttisen tiukkuuden ja odotin  H,ta kasvateilleni, mutta tulokset yllättivät. Kuuppis ( Red Lovehunter”s Coopa Cape) sai ERIN, Tessa ( Red Lovehunter`s Classic Queen) ensimmäisessä näyttelyssä ERIN ja Santtu (JV -09 Red Lovehunter`s MR Bean) ERI1. Tässäkään näyttelyssä ei jaettu sertejä eikä Roppeja. Tuomari oli jälleen tiukka! Olen aina sanonut, että suomalaisilta tuomareilta serti ansaitaan….
05/13/13

Kesäharrastusten pariin

Lordin kanssa talvinen hiihtoharrastus on jäänyt ja olemme siirtyneet harjoittelemaan näyttely-ja sosiaalistamisharjoituksia C-pentujen kanssa. Pennut täyttivät huhtikuussa vuoden ja ovat aika temperamenttisia junnuja. Vuoden tauon jälkeen aloitimme näyttelykauden uudella innolla. C-pennut ovat aloittaneet ensimmäiset näyttelynsä hienoin tuloksin. Pellon näyttelyssä 27.4 Päivin koirat pärjäsivät loistavasti. Tuomarina oli Pekka Teini.
Rop ja Sert Red Lovehunter`s Bambi, Rop.veteraani ja PN2 Red Lovehunter`s Anastacia . Tiinan Kuuppis sai Evan linkuttamisen vuoksi, Elsa sai ERIn ja Santtu EH;n. Kasvattajaluokka sai 1 ja KP.