01/28/14

Alkuvuoden 2014 kuulumiset!

Lordin kanssa on aloitettu hiihto-ja valjakkokausi. Mahtavaa ja mukavaa liikuntaa meille molemmille.

 

 

Joulun tienoilla sain suruviestin Torniosta. Ensimmäinen Red Lovehunters kasvattini Nemo oli kuollut. Poika oli vasta viisi ja puolivuotias. Poismeno tuli yllättäen terveelle koiralle. Lepää rauhassa hieno poika.
Kennelliitosta on tullut virallisia C-pentujen lonkkakuvia. Roki, Robin ja Kuuppis B;n lonkat ja nollan kyynärät. Elsalla C;n lonkat ja nollan kyynärät.  Lyyli ja Donna kuvataan myöhemmin. Sitten kerron lisää C-pentujen lonkka-analyysistä.
Pitihän minun päästä Kajaanin näyttelyyn. Tammelin oli tyylille uskollisesti tiukalla päällä. Elsa sai ensimmäisen H;nsa. Koiraa moititiin pennuksi ja karvattomaksi. Alli- veteraani kuiten ERI ja Rotunsa paras veteraani. Hienosti tyttö esiintyi kehässä:) Veteraani on erittäin hyvässä kunnossa lähes 10-vuotiaana.  Kiitos Päiville koiran lainasta.
Yhdistyksen setterikilpailun näyttelytulokset ovat saapuneet. Minun kenneli hienosti pienellä koira poppoolla kuudes isojen kennelien joukossa. Alli on vuoden veteraanikisaassa toinen. Myös Kuuppis ja Elsa ylsivät top 15 parhaan joukkoon serteillänsä.
Kevään aikana on toiveissa uusia setterinpentuja kenneliimme 🙂 ja helmikuussa suuntaamme porukalla Pellon ryhmänäyttelyyn.