06/30/14

Kesäkuulumisia 2014

Tessan lonkat tulivat Kennelliitosta C;nä takaisin. Eläinlääkäri ja minunkin silmään ne näyttivät paljon paremmilta. Jaana lähettää kuvat eteenpäin, joten katsotaan ajan kanssa muuttuuko tulos. Kennelliiton lonkka analyysit ovat tiukentuneet tai sitten koirien tulokset ovat huonontuneet 🙁
Kuvassa Nuutti-poika ja Milu-emä.
nuutti ja milu
Meillä on uusi/vanha perheenjäsen. C-pentujen emä ja entinen sijoitusnarttuni Milu muutti meille. Hannelen kanssa vaihdoimme koiria. Elsa siirtyi hänen omistukseen ja Milu tuli meille. Sain koirasta hyvän harrastus-ja jalostuskoiran. Lordi on ottanut hyvin uuden kaverin hyvin laumaansa. Milu on loistava perhekoira ja hyvin kestää lasten paijaukset.
lordi ja milu
Olemme pelanneet jalkapalloa pihallamme. Tässä tyylinäyte Lordilta.
lordi ja jalkapallo
Kävin Ilpo Ojalan järjestämän handlerkurssin. Nyt muistin, miksi aikoinaan junnukisoissa jäin aina toiseksi. Miun asenne on, että rennosti kehään:)
Koiraharrastaminen on mukavaa, mutta jalostaminen on oma lajinsa ja mitä tahansa voi sattua. Ruotsinpoikamme Noel menehtyi yllättäen. Lepää rauhassa persoona koira. Elinalle voimia.
 lordi ja jalkapallo 1
Sivuille on lisätty Kuuppiksesta jalostusuros palkki. Lisätietoa pojasta lisää siellä.
kuuppis pose
Perinteisessä juhannusnäyttelyssä käyty. Meillä meni ihan mukavasti. Milu ERI 3, SA, PN 5, Elsa & Friidu ERI, Kuuppis & Alli EH, Kasvattajaluokka 1 & KP. Norjalainen tuomari oli uusi tuttavuus!
milu pose
Tässä avoimen luokan narttujen, kasvattieni seisomista ja juoksua. Samasta puusta veistettyjä settereitä.
tytöt pose
A-pennut täyttivät jo 4.6 10-vuotta ja B. pennut täyttävät 1.7  6-vuotta. Onnea kasvateilleni ja heidän omistajileen!
tytöt juoksee
Nautitaan settereiden kanssa kesästä ja Pohjoisen yöttömistä öistä.
kasvattajaluokka