04/2/17

Kennelin kuulumiset!

Aurinko on ollut mukana kevätpäivien lenkeillä. On ollut mukavaa hiihdellä koirien kanssa umpimetsässä nauttien Lapin hienoista talvimaisemista.

Paulus ja Lordi pilkillä.

 

Hiihtolomalla kävimme mökillä ulkoilemassa ja pilkkimässä. Setterit olivat tietysti mukana. Kamu ja Tauno tulivat käymään meillä kylässä. On aina kiva nähdä kasvattia ja heidän omistajia. Kasvattajalle on suuri ilo, kun koira saa hyvän kodin.

kevät 2017.

 

Kamu tahtoi myös syödä eväitä ja saikin makkaraa.

kasvatti kylässä Paloperällä.

 

Seuraavaksi D-pennuista lonkkakuvataan komea Kamu. Kuvaus on toukokuussa. Minä pidän kovasti Kamun rakenteesta. Koira on tyylikäs, sporttinen perussetteri. Kamun luonne on mainio ja hermorakenne on tasapainoinen. Ja mikä ihan parasta. Kamu pääsee metsälle kokeneen metsämiehen kanssa syksyisin. Toivon todella, että Kamun lonkat ovat terveet.

Kamu. Seuraava näyttely pojan kanssa on 6.5.2017.

 

Päivin ja Jaakon tytöt ovat myös päässeet metsään juoksemaan ja moottorikelkkailemaan.

Hilma ihmettelee lumimäärää. Lumeen vajoaa.

 

setterit mukana retkellä.

 

kelkan kyydissä matka taittuu nopeaa.

Alli kävi meillä kylässä. Koira on kohta 13-vuotias ja erinomaisessa kunnossa. Veteraani oli oikein vekkulilla tuulella ja heittäytyi lenkillä moneen kertaan lumeen pyörimään. Vieläkin harmittaa hieman, kun käytimme Allia jalostukseen vain kerran.

Alli-vekkuli, kevät 2017.

 

Tiinan Kuuppis Sallassa on myös ulkoillut ahkerasti. Koira täyttää huhtikuun lopulla jo 5-vuotta. C-pennut ovat olleet myös terveitä ja koirilla on kivat kodit. Pentueeseen kuuluvat kasvatit Roki, Robi, Nuutti, Elsa, Lyyli, Donna ja Tessa.

energiapakkaus Kuuppis lenkillä. Kuvan on ottanut Tiina.

 

Kuuppis nähdään Muurolan ryhmänäyttelyssä toukokuun alussa. Ja muutamissa kesän näyttelyissä. Tykkään myös Kuuppiksen rakenteesta ja vauhdikkaasta luonteesta. Kuuppista kannattaa kysellä jalostukseen Tiinalta! Pojalla on terveet lonkat, kyynärät ja Pra rcd4 perimältään terve. Koira on pärjännyt hyvin näyttelyissä saaden sertit kasaan ja ollen monesti paras uros luokassa. Kuuppis on koulutettu metsälle ja tietää mitä siellä tehdään. Riistaviettiä siis löytyy.

Kuuppis, talvi 2017.

 

Kuljemme kohti kevään parhaimpia kelejä, kesää ja näyttelyitä! Aurinkoista huhtikuuta ja pääsiäistä kaikille!

kolmen vuoden takainen kuva Lordista. Hyvää pääsiäistä!