01/30/18

E- pennut kasvaneet ja muuttavat omiin koteihin!

Hilma on hoitanut hyvin pentuja ja sunnuntaina 4.2 pennut muuttavat omiin koteihin. Kiitos kaikille pentukyselijöille!

Koiranpentujen ”lapsuusaika” on lyhyt ja pentuvaiheeseen kannattaa perehtyä. Pennun kouluttaminen ja kodin tavoille opettelu alkaa heti, kun pentu saapuu uuteen kotiin.

Martta 5- viikkoa

Pennut muuttavat Ouluun ja Rovaniemelle ja saivat hyvät kodit. Kennelnimellä pennut tunnetaan Red Lovehunter`s erätyttö, eräpoika, eräsamoilija ja eränkävijä.  Lapin luonto ja setteriin kuuluva metsästysharrastus innoittivat keksimään nimet pennuille.

Hilma on leikittänyt pentuja ja opettanut lauman ryhmäjärjestystä. Pennut ovat oppineet jo hyvin sisäsiisteiksi, käyneet auto ajelulla ja ulkoilleet paljon. Myös imurin ja muiden kodinkoneiden äänet ovat tulleet tutuiksi. Uusiin ihmisiin pennut suhtautuvat reippaasti ja setterimäiseen tapaan ystävällisesti.

 

Pari kertaa olemme harjoitelleet seisomista ja käsittelyä. Enemmän kuitenkin olemme kantaneet linnun siipiä.

Reino

Reino pää ja ilme

Martti

 

Martta

 

Martta

 

Pikku-Kalle

Reino

 

Onnea kaikille pennuille uusiin koteihin ja ollaan yhteydessä! Meille muuttaa Hilman poika ja sijoitukseen tulee tyttö Tintille Rovaniemelle.

Red Lovehunter` s E-pennut

Hilma ja pennut

 

Pentutarkastuksessa olimme reippaita ja autossa oleminen ei pelottanut yhtään. Laitoimme nukkumaan matkan ajaksi.

Hilma ja pennut autossa

Me otetaan rauhallisesti autossa.

 

Lunta on paljon Rovaniemellä ja talvisessa luonnossa on kiva ulkoilla ja hiihtää. Lordin kulkeminen umpihangessa on käynyt työlääksi, mutta sinnillä koira pääsee vielä kinoksista pois.

Lordi jouluna 2017

 

 

Mila ja talvinen luonto

 

Vuoden yhdistyksen näyttelykisassa menestyimme hyvin. Mila oli veteraaniluokassa toiseksi paras veteraani. Hilma oli vuoden näyttelykoira kisassa kuudes, Tiinan Kuuppis oli urosten näyttelykisassa kuudestoista ja minun kennelini sijalla kolme.

Tasainen ryhmä toi useita ROP (rotunsa paras) kasvattajasijoituksia. Kuva kesältä 2017. Kamu, Mila, Elsa ja Kuuppis kolmesta eri yhdistelmästä.

 

Oikein hyvää talven jatkoa kaikille ja kohti kevättä mennään vauhdilla.

Reino muuttaa meille.

 

Hyvää helmikuuta kaikille!