06/8/20

Hilmalle ja Urholle kesäpentuja viikolla 27!

Koronakevät meni loppujen lopuksi nopeasti ohi, kun oli mielekästä tekemistä. Keväällä tuli paljon hiihdettyä poikien ja settereiden kanssa.

Hilma on astutettu Urholla ja kesäpennut syntyvät viikolla 27. Ihan huippua. Urho on Katriina Toikan Entice kennelistä.

Urho eli Entice O`Yeah on komea, hyväsukuisesta ja terveistä vanhemmista. Tyypiltään koira sopii hienosti Hilmalle. Urholla on A;n lonkat ja silmiltään koira on geneettisesti terve Pra rcd4 geenin osalta.

Komean pojan omistaa Sanna Huhtasalo ja he asuvat Hämeenkyrössä.

Komea Urho, Entice O`Yeah.

 Urholla on hyvä hermorakenne ja Sanna harrastaa tokoa ja rallytokoa koiransa kanssa. Näyttelyssä koira on käynyt kerran ja saanut laatumaininnan erinomainen. Urholla on tasapainoiset ja sulavat liikkeet. Setterin tapaan koira liikkuu metsässä paljon ja Urho on riistaviettinen.

Urho ja Sanna-omistaja. Urholla on upea uroksen pää, koko, mittasuhteet ja huippu ylälinja.

Hilma, Red Lovehunter`s Dreamgirl on vahvarakenteinen ja sporttinen narttu. Luonteeltaan se on iloinen, energinen ja hyvähermoinen. Hilman kanssa harrastetaan näyttelyitä ja metsästystä. Hilma asuu Oulunsalossa omistajiensa Päivin ja Jaakon kanssa.

Hilmalla on B;n lonkat, 0 kyynärät ja Pra rcd4 silmägeenin osalta silmiltään terve. Kultamaljassa vuonna 2015 koira ylsi finaaliin 10 parhaan koiran joukkoon. Hilmalla on näyttelyistä hyviä sijoituksia mm. rotunsa paras sijoituksia ja sertit on saavutettu jo 2-vuotiaana. Hilmalla on yhdet pennut vuodelta 2017 Wallun kanssa. Pennut ovat kasvaneet terveiksi, hyvärakenteisiksi ja mahtavan luonteenomaaviksi nuoriksi koiriksi.

Hilma rotunsa paras koira Oulun näyttelyssä kesällä 2019.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI54824/14&Reknol=FI27132/16

Urhon ja Hilman pennut myydään aktiivisiin koteihin ja ihmisille, jotka ymmärtävät punaisen irlanninsetterin käyttötarkoituksen. Pennut sopivat monipuoliseen harrastuskäyttöön. Pennut syntyvät Hilman kotona Oulusalossa, mutta kasvattajana tulen osallistumaan pentujen hoitoon, koulutukseen ja myyntiin koko kesän aktiivisesti.

Pääsääntöisesti myyn pennut Pohjois-Suomeen ja lisätietoja pennuista saa minulta, joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Yhdistelmä tuo uutta verta linjaani. Sukusiitosaste on nolla. Olen todella innoissani tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä ja pentueesta. Kiitos Sannalle Urhon jalostuskäytöstä! Kuvassa on Hilman ensimmäisestä pentueesta vuodelta 2017 pentuja. Siinä pentueessa isänä on Fansett Precious of Paris eli Wallu. 

Hyvää kesää kaikille! Ota rohkeasti yhteyttä jos innostut minun linjani punaisista irlanninsettereistä.