07/19/20

Urhon ja Hilman pennut ovat syntyneet 5.7.2020!

Kennelin F-pennut ovat syntyneet. Hilma hoitaa pentuja tunnollisesti ja on onnellinen. Pennut ovat virkeitä, kauniita, tasaisia ja kasvavat vauhdilla. Emän nisään he tarttuvat ahnaasti.

Pentue on tyttövoittoinen (4narttua ja yksi uros) ja Hilma hoitaa virkeitä pentuja mallikkaasti.

Tällä kerralla synnytys oli täynnä ikäviä sattumia ja valitettavasti menetimme kolme narttupentua hoitovirheeseen. Sitten, kun aika on oikea kirjoitan nettisivuilleni varoittavan esimerkin tapahtuneesta. Synnytys on vaarallinen tapahtumaketju ja jos siinä ei ole säpäkkänä, niin pahimmassa tapauksessa käy huonosti.

 Olen löytänyt mainiot kodit neljälle pennulle. Yksi narttupentu etsii aktiivista kotia Rovaniemeltä. Olisitko se kenties sinä? Laita minulle viestiä tai soita, niin jutellaan lisää aiheesta. Tänä vuonna on eri kasvattajille syntynyt paljon pentueita, joten varmasti kaikki halukkaille löytyy oma punanuttu. Narttupentua en myy pelkästään kotikoiraksi, sillä nämä ovat todella laadukkaita setterinpentuja ja luonteet ovat jälleen maan mainioita.

Pentujen luonteenpiirteet erottuvat heti syntymästä. Itse tykkään kovasti seurata pentujen luonteita ja miettiä millaiselle  uudelle omistajalle pentu sopii. Tässä pentueessa on pari viikaria, muutama rauhallinen tuumailija ja hätähousu, jolla on emän nisä välillä hukassa ja tästä seuraa ”huutokonsertti”, että missä on maitobaari.

Kivaa heinäkuuta kaikille!