08/8/21

Kesäkuulumisia!

Pohjoisen kesä oli lämmin ja tapahtumarikas. Setterit pääsivät uimaan ja riekkumaan kavereiden kanssa.

Maisalle, Sohville ja Furille opetettiin uimista.
Mökillä, Paloperällä uimista. Bob osaa uida hyvin, mutta Furi harjoittelee vielä. Poika nostaa etutassut pystyyn , jolloin koira nousee suoraksi ja uiminen on räpimistä.

Bob tykkää veneilystä.

Kesällä on kiva touhuta kaikenlaista. Furi innostui pelaamaan jalkapalloa Pauluksen ja Eemilin kanssa.

Hilman ja Urhon F-pennut täyttivät yhden vuoden 5.7. Onnea kaikille mahtaville settereille ja omistajille. Onnea Wikka, Sylvi, Heta, Furi ja Maisa. Furi nauttimassa nakkikakkua.

Mulla on synttärit tänään, tuumii Furi.

Kesä on myös näyttelyharrastuksen aikaa. Suuntasimme porukalla Oulun näyttelyyn kuulemaan kroatialaiselta tuomarilta arvostelua. Furin ensimmäinen esiintyminen sujui erinomaisesti. Bob sai myös erinomaisen.

Furi ja handlerina- Rosa.
Bob harjoittelemassa Sofian kanssa.

Maisa ja Remu saivat erittäin hyvän, Sohvi (sijoitusnarttumme) erinomainen ja SA sekä kasvattajaluokka ykkönen ja kunniapalkinto. Arvostelulla. 4.nice heads, correct topline, good type and quality of coat. Correct movement. Ensimmäistä kertaa esitimme kasvattajaluokan, jossa oli kolme tasaista urosta ja yksi narttu. Kiitos tytöt handlauksesta ja huippupäivästä.

Sohvi, Entice Sunsation Oulussa. Erinomainen ja SA. ESittäjä Tuulia Pulkamo. Kuva Maritta Lappalainen.
Joonaksen Maisa mukana Oulun näyttelyssä.

Kesän kanakoirien päänäyttely pidettiin tänä vuonna Lapualla. Olimme suunnitelleet hyvissä ajoin, että pidämme pentutapaamisen samalla.

Poika-Red Lovehunter`s Forever. ja isä-Entice O`Yeah.

Vietimme kesäpäivän Lapuan lakeuksilla vaihtaen kuulumisia ja harjoittelimme 1.8.näyttelyä varten. Oli ihana nähdä teitä kaikkia. Kiva, kun pääsitte paikalle.

F-pennut. Furi, Heta, Wikka, Urho, Hilma, Sylvi ja Maisa. Myös omistajat Paula, Elina, Joonas, Päivi ja Sanna olivat mukana.

Tiedän, että pennut ovat upearakenteisia ja osaavat esiintyä hienosti. En kuitenkaan odottanut aivan näin mahtavaa menestystä erikoisnäyttelyssä. Kaikki Hilman ja Urhon pennut saivat erinomaisen. Hilma oli paras narttu 2 ja SA. Furi erinomainen ja SA. Heta erinomainen luokassa 3 ja SA, Maisa, Wikka ja Sylvi erinomainen. Bob-poikamme erinomainen luokassa 2 ja SA. Sijoitusnarttumme Sohvi erinomainen luokassa 2 ja SA. Kasvattajaluokka ykkönen , kunniapalkinto ja Best in Show kolmas.

Heta, Red Lovehunter`s Flasback.
Red Lovehunter`s Forever.
Hilma, Red Lovehunter`s Dreamgirl
Isä- Urho . Entice O`Yeah.
Bob Päivin kanssa kehässä. Poika sai SA;n.
Elinan Wikka (Fabulousgirl)
Sylvi (Forestgirl)
Saimme Eeva Anttiselta loistavaa palautetta. Kasvattajaluokassa Furi, Hilma, Bob ja Heta.
BIS 3. Onnellinen kasvattaja.
Junioriluokan narttuja. Sohvi toisena ja Heta kolmas. Molemmat sai SA;n.
Upea ryhmä. Kiitos tytöt yhteistyöstä.
Hyvää elokuuta kaikille!