09/22/21

Pohjoisessa on kaunis ruska!

Kesän viimeinen näyttely käytiin Keminmaalla. Sieltä tuloksena oli kasvattajaluokan kunniapalkinto. Kiitos tiimille kesän huippu hetkistä! Kyllä se niin on, että samanhenkisten koiraharrastajien kanssa on antoisaa ja virkistävää puuhailla rakkaan setterirodun parissa.

Kiitos Joonas, Anna-Maija, Päivi, Jaakko, Kalle, Paulus, Eemil, Tuulia, Sofia, Rosa ja Maarit.

Juha Putkosen arvostelu Hirvaan näyttelystä: Kolme eri yhdistelmää, 1 uros ja 3.narttua. SElvät sukupuolileimat ja lähes yhdensuuntaiset päänmallit. Hyvä yhdistelmä. Etuliikkeissä hieman eroavaisuuksia. Hyvää kasvatustyötä.

Muisto viime kesän näyttelystä 2020. Kasvattajaluokka sai silloinkin kunniapalkinnon.
Edesmennyt Friidu metsällä.

Tämä mukava kesän muisto on kanakoirakerhon erikoisnäyttelystä Lapualta. Kesken näyttelyn alkoi satamaan ja ukkostamaan. Paulus esittämässä meidän Red Lovehunter`s Forever eli Furia. Koira sai näyttelystä erinomaisen ja SA;n ja pääsi 8.parhaan uroksen joukkoon. Valokuvan on ottanut K.D. Valokuvaus. Kiitos upeasta kuvasta!

Viikonloppuna suuntaamme mökille metsästykseen ja luonnon helmaan. Laitan lisää kesän näyttelyistä myöhemmin.

Paulus, Furi, Bob, Speedy ja Eemil metsässä.

Mukavia hetkiä koiraharrastuksen parissa!

09/22/21

Mukavaa syksyä!

Kesä meni nopeasti settereiden kanssa. Menestyksekäs näyttely kesä on takana ja tässä illan hämärtyessä on hyvä miettiä omaa jalostusvisiota.

Bob ja pentu-Furi syksyllä 2020.

Hirvaan näyttelyssä jatkui hieno näyttelymenestys. Hilma oli rotunsa paras koira. Furi ja Maisa saivat vara-sertin. Sylvi sai SA;n myös ja Sohvi sertin. Remu sai erinomaisen ja Elsa oli paras narttu kolme sekä rotunsa paras veteraani. Kerta kaikkiaan hieno päivä. Kasvattajaluokka sai hyvät arvostelut tuomari Juha Putkoselta ja mahtava oli kuulla, että pohjoisen settereillä on hyvät lihakset. Kiitos kesän tiimi mukanaolosta ja kivoista näyttelyreissuista.

Hilma rotunsa paras veteraani Hirvaalla 2021.
Syksyllä suuntaamme luontoon ja kanalintumetsästykseen.

Hyvää syksyä kaikille ja onnea metsästykseen!