04/25/22

Red Lovehunter`s kennelin kuulumisia!

Hilma ja koiran jälkeläiset. Bob E-pentueesta ja Sylvi ja Furi F-pentueesta mökillä samaan aikaan.

Keväällä olemme ulkoilleet yksin, yhdessä ja setteriporukalla. Kai kävi etelästä meitä moikkaamassa ja teimme perinteisen laavuretken. Settereiden yhteisporukalla on kokoonnuttu Anna-Maijan maastoissa ja nuoret koirat ovat päässeet riekkumaan.

Yhteislenkillä maaliskuu 2022.
Makkaranpaisto retkellä.

Mukavia ja virkistäviä ulkoilutapahtumia sekä hyvää koulutusta linnuille nuorten koirien kanssa on päästy myös kokemaan.

Vapauden riemua settereillä.
Pääsiäisenä oli mahtava hankikeli. Bob nauttii talvesta.

Olimme mökillä pääsiäisenä ja hiihdimme paljon. Settereille tuli juoksukilometrejä. Kävimme myös pilkillä ja Bobia opetettiin istumaan rauhassa kelkan kyydissä.

Kelkkailemassa.
Eemil pilkillä.
Hiihtämässä.
Hyvää vappua kaikille!
Anna meillekin makkaraa.
Sylviltä talviterveiset Oulusta.

Kiva on kasvattajana saada pennuista kuulumisia. Heta ja Sylvi ovat talven aikana kasvattaneet massaa ja kasvaneet junnuista nuoriksi koiriksi.

Kaunis Heta. Koiran omistaa Paula ja riehakas setterityttö asuu Seinäjoella.

Jarilta sain hienon syksykuvan Remusta ja metsästystilanteesta. Hienoa, että osaa kasvateista käytetään metsällä syksyisin.

Remu ja metsästystilanne.

Setteri on kyllä mahtava rotu, kun koira on monipuolinen ja sen kanssa voi harrastaa lajia kuin lajia. Talven aikana olemme harjoitelleet myös rauhallista ja mallikelpoista esiintymistä. Toukokuun lopulla starttaamme porukalla Pohjoisen näyttelyt. Oulaisissa on ryhmänäyttely ja sinne olemme menossa 21.5.

Paras hiihtokaveri. Kesällä aloitamme pyöräilykauden. Koko vuoden setterin ja omistajan kuntoa pidetään yllä liikunnan avulla.

Seuraavaksi poseerauskuvia Ellistä, Furista, Bobista, Sohvista ja Maisasta.

Red Lovehunter`s Eräsamoilija. Bob on viimein saanut massaa talven aikana ja ei ole enää liian laiha.Koiraan sopii sanonta hiljaa hyvä tulee. Turkkia Bobilla ei ole koskaan ollut liikaa.
Bobin sisko Elli. Red Lovehunter`s Erätyttö. Elli on Tintin ja minun sijoituskoira. Koiralle on pentusuunnitelmia tiedossa syksyllä. Toivottavasti kauan suunniteltu pentue onnistuu. Näissä jalostusasioissa ratkaisee paljon kokonaisuus ja se, onko onni mukana monessa asiassa.
Red Lovehunter`s Forever. Furi 20. kuukautta. Koira taas on laihtunut talven aikana. Pojalla on lihotuskuuri menossa.
Entice Sunsation eli Sohvi. Sohvi on Anna-Maijan ja minun sijoituskoira. Koira lonkkakuvataan elokuussa.
Red Lovehunter`s Fairytale eli Maisa. Koiran omistaa Joonas Rovaniemeltä. Maisa on saanut massaa talven aikana ja on jo aikuisen koiran mitoissa.

Mukavia ulkoilukelejä kaikille ja pysytään terveinä!

Furin pyyntö ulos. Poika on kova kantamaan kaikenlaista.
Hyvää vappua ja kohta alkavaa toukokuuta!