03/19/23

Meille on tulossa pentuja. Jalostusuroksia myös tarjolla hienoille setteritytöille!

Jälleen kerran on selvitty kaamoksesta. Ihanaa ulkoilua riittää täällä pohjoisessa.

Olimme settereiden yhteislenkillä Paavalniemen jäällä helmikussa. Kiitos kivasta lenkistä huippu koirapoppoo.

Yhteislenkki helmikuussa 2023.

Hiihtolomalla kävimme Paloperällä. Setteripojat Furi ja Bob löysivät riekkoja. Voi sitä riemua.

Ulkoilua yhdessä perheen ja settereiden kanssa. Parhautta.
Eväät ja tauot kuuluvat tietysti hiihtoretkeen.
Bob nauttii talvesta ja juoksemisesta.
Joko lähdetään hiihtämään, tuumii setteripojat.
Hiihdon ja ulkoilun jälkeen voi relata mökillä.
Makkaranpaisto kuuluu mökkeilyyn.

F-pennuista Wikka ja Heta kävivät lonkkakuvissa maaliskuussa. Tältä näytti Wikan lonkat.

Kasvattajalle lonkkakuvaus on aina jännityksen paikka. Tällä kertaa tulos on hyvä ja lonkat tulivat B;nä Kennelliitosta. Itse olen samalla linjalla lausujan kanssa. F-pennuista on kuvattu kaikki 5.koiraa. Kannustan aina pentujen ostajia kuvauttamaan koiransa. Näin kasvattajana saan arvokasta tietoa terveystuloksista.

D-pentujen Sissi oli päässyt perheen kanssa lomailemaan Ylläkselle.

Maaritin kaunis Sissi Ylläksellä. Koira on D-pentueesta ja täytti lokakuussa 8-vuotta.

Sain suru-uutisen Elsan, Red Lovehunter`S Classic Beautyn yllättävästä poismenosta.

Lepää rauhassa ihana Elsa. Voimia Maarit & Juha !

Remulla taas, Red Lovehunter`s Eräpoika kävi tyttöystävä kylässä. Pentuja on toiveissa Marjan Kivenkulman kenneliin keväällä. Narttuna on sporttinen Kivenkulman Elizabeth Taylor.

Remu on A-lonkkainen. Säkä 67cm. Koira on komea ja on yhdistelmästä Red Lovehunter`s Dreamgirl & Fansett Precious of Paris. Koiran takaa löytyy vanhoja hyviä ja terveitä sukuja, ja tämän linjan haluan säilyvän omassa jalostuslinjassani. Koiran omistaa Sini ja Jari Lakela. Jalostusasiat hoitaa kasvattaja.

Jalostukseen on myös käytettävissä oma urokseni. Red Lovehunter`s Forever eli Furi.

Furi on kaikin puolin terve koira. B-lonkat, 0-kyynärät, selkä ok. Silmät PRA RCD 4 geenin osalta geneettisesti terve, näyttelystä sertejä, terverakenteisia ja hyvänluonteisia koiria sukutaulussa. Furi on yhdistelmästä Red Lovehunter Dreamgirl & Entice O`Yeah. Kyseleppä lisää koirasta minulta jos kiinnostut näyttävästä urossetteristä, joka omaa myös metsästyviettiä.

Joskus jalostusasiat junnaavat paikallaan ja joskus asioita tapahtuu paljon kerralla. Olen kasvattaja, joka tekee harkiten ja harvoin pentueita. Tällä kertaa onni oli mukana monessakin suhteessa tässä yhdistelmässä. Elli, Red Lovehunter`s Erätyttö ja HeW-22 Entice Quiet Please saavat pentuja huhtikuun alussa. Elli on ultrattu kantavaksi.

Etsin Ellille samantyyppistä urosta, joka tasoittaa nartun ominaisuuksia. Valintakriteerinä oli ulkosiittoisuus ja terveet A-lonkat hienolla rakenteella ja upealla luonteella. Kuin sattuman kautta Jetan uros, Eicca löytyi Porista Ellille sulhaseksi. Eicca on myös hyvin pärjännyt näyttelyissä saaden Helsinki Winner 2022-tittelin.

Isänä on komea ja tasapainoisesti rakentunut Eicca, joka kooltaan ei ole ylärajoilla. Tutustuin koiran luonteeseen paremmin, kun hän vieraili meillä. Koirasta löytyy sitä setterin temperamenttia ja hauskuutta, mitä irlantilaisen luonteessa pitääkin olla.

Elli on sijoitusnarttu ja omistan koiran yhdessä Tintin kanssa. Elli rakastaa metsässä juoksemista ja eräretkeilyä Tintin kanssa. Ellillä on näyttelyistä sertit kasassa ja olemme maltillisesti käyneet näyttelyssä. Ellin luonne on ihastuttava ja koiralla on hyvä hermorakenne.

Elli, Red Lovehunter`s Erätyttö. Elli on E-pentueesta. Tämän linjan toivon jatkuvani omassa jalostuksessa. Tykkään Ellin sporttisuudesta ja kokonaisuudesta.

Pennut myydään Pohjois-Suomeen aktiivisiin ja liikunnallisiin koteihin!

Eican päätä ja ilmettä.
Ellin päätä ja ilmettä.

Lisätietoja pentueesta voi kysellä minulta!

Hyvää kevättä kaikille ja mukavia ulkoilukelejä koirien kanssa!

Suomen talvi.
Furin ilmettä lenkillä.
Hyvää kevättä!