Hyvää kesää kaikille!

Lapin pitkä talvi on taakse jäänyt ja katse on kesässä. Kesän näyttelykauden aloitimme toukokuussa Oulaisista. Tuomarina oli uusi tuttavuus Reino Korpela. Bob aloitti junnuluokan saaden erinomaisen.

Bob 16 kuukautta vielä kesken kehityksen.

Mila sai erinomaisen ja SA:n (sertifikaatin arvo). Milan sisko Friidu oli rotunsa paras veteraani ja paras narttu 4. Minnan Lyyli oli mukana ja koira sai erinomaisen. Hilma erinomainen ja SA. Milan arvostelu. Sopiva koko, hyvä vahvuusaste. Kaunislinjainen pää. Hyvä ylälinja. Hieman lyhyt rintakehä. Hyvä takaosa. Sopiva raajaluusto, hyvät kulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Tasapainoinen liike ja käytös.

Kennel Red Lovehunter`s Hilma, Bob, Lyyli ja Mila.

Tässä kasvattajaluokan arviointi. Ryhmä koostuu kolmesta eri yhdistelmästä, jossa kaikki ovat narttuja. Jokaisella yksilöllä sopiva vahvuusaste ja moitteeton rakenne. Hienosti liikkuva, tasapainoinen ryhmä. Kasvattaja tehnyt hienoa kasvatustyötä. Onnea hänelle. Saimme KP:n eli kunniapalkinnon ja olimme toisia. Kasvattajaluokkia oli ilmoitettu kaksi mukaan. Pidän niistä tuomareista, jotka perustelevat arviointinsa ääneen. Tuomari kehui molempia ryhmiä, mutta tällä kertaa turkki oli ratkaisevassa asemassa. Minun kasvateilla ei aina ole tarpeeksi turkkia näyttelyihin.

Bobin emä Hilma. Red Lovehunter`s Dreamgirl.

Red Lovehunter`s Cinderella eli Lyyli.


Toukokuun lopulla olin pitkästä aikaa kehäsihteerinä Luoston näyttelyssä. Kirjoittamisen ohella ehdin katsomaan näkyikö kehän laidalla upea rakenteisia, hyvin liikkuvia ja charmikkaita koiria.

Santtu  viettää kesää Lahdessa.

Etsin tiimiini aktiivista, iloista, kokenutta ja aitoa koiraihmistä mahdollista sijoituskoiraa/yhteisomistajuutta varten. Kysele rohkeasti lisätietoja minulta.

Hyvää kesää kaikille!


Kesäkuun alussa suuntaamme Kuusamon näyttelyyn. Kiva nähdä kasvatteja ja heidän omistajia siellä. Viettäkää kiva ja toiminnallinen kesä rakkaiden nelijalkaisten kanssa. Mukavaa kesää kaikille!

Kesällä uidaan ja pyöräillään settereiden kanssa. Ja harjoitellaan noutoa.

Vastaa