Hyvää juhannusta!

Kesäkuun toisena viikonloppuna suuntasimme Kuusamon näyttelyyn ja yhdistetty loma/harrastusviikonloppu oli oikein kiva. Ja näyttelykin meni hyvin. Tapasimme myös koirakavereita kehän laidalla. Oli kiva vaihtaa kuulumisia!

Kuusamossa, kesä 2019 kasvatit; Elli, Friidu, Bob, Kamu,
Mila ja Hilma.


Lauantaina parhaimmat tulokset sai Bobin ja Ellin emä Hilma ollen paras narttu 4, Mila oli ROP-veteraani ja BIS 4 kaunein veteraani, Kamu, Friidu ja Elli saivat erinomaisen laatuarvioinnin, Bob hyvän ja kasvattajaluokka kunniapalkinnon.

Mila rotunsa paras veteraani ja BIS 4. Tuomari Juha Putkonen.

Paulus esitti ensimmäistä kertaa kasvattajaluokan ja hyvin poika hoiti homman. Sunnuntaina kisat jatkuivat ja tuomarina oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Mietin jo, että jätän Bobin pois kehästä hoikkuuden vuoksi. Paulus sai tsempattua, että vie koira kehään. Bob on luonteeltaan ei yhtään show-tyyppinen koira. Koira nauttii, kun pääsee metsään juoksemaan. Kehän laidalla lensi lintu ja sain sen avulla koiran parhaimmat piirteet esiin ja tällä kertaa liike oli tasapainoisempaa. Eräsamoilija sai erinomaisen, ei SA;ta keskeneräisyyden vuoksi. Kamu kiri itsensä paras uros toiseksi. Tätä tasapainoista ja hienoa koiraa on kiva esittää. Kiitos Taunolle koiran lainasta. Elli erätyttö yllätti saaden sertin ja ollen paras narttu toinen. Hilma sai erinomaisen samoin veteraanit Mila ja Friidu.

Tintin Elli ja ensimmäinen serti kesä 2019. Elli sai upeat arvostelut ja esiintyi hienosti.

Kasvattajaluokan arvostelu. Kolme yhdistelmää, kolme narttua ja yksi uros. Erinomaista tyyppiä. Hyvät mittasuhteet. Hyvät päänlinjat ja ilmeet. Hyvät ylälinjat ja hännät. Ryhmä liikkuu tasapainoisesti. Hyvät karvanlaadut ja turkin määrät. Tasakoosteinen ryhmä. Tällä me saimme kunniapalkinnon ja pääsimme isoon kehään ollen BIS 2 kasvattajaryhmä. Kiitos tytöt esittämisavusta!

Bob vilvoittelee lasten uima-altaassa.

Kesällä myös kasvatit Sissi ja Elsa käyvät näyttelyssä.

Maaritin Sissi, joka on aivan ilmetty Mila-emänsä.

Elsa, joka täytti huhtikuussa jo 7-vuotta! Onnea sisaruksille. Elsa on Maaritin ja Juhan koira.

Juhannukseksi suuntaamme mökille rentoutumaan. Pitäkää huolta neli-ja kaksijalkaisista ystävistämme. Hyvää keskikesän juhlaa kaikille!

Hyvää juhannusta toivottaa kennel Red Lovehunter`s

Vastaa