KESÄKUULUMISIA!

Kesällä olemme käyneet pyöräilemässä, uimassa ja tavanneet setterikavereita. Mukavaa yhdessäoloa siis on ollut!

Furin kanssa pyöräilemässä.
Kaverukset hillasuolla.
Irlantilaisia piha täynnä. Kuvassa. Sohvi, Bob, Furi, Elsa ja Maisa.
Oulun kasvattajaluokka. Mukana Kalle, Jaakko, Eemil ja Joonas. Koirista kasvattajaluokassa olivat: Bob, Furi, Maisa ja Sylvi.

Kesän kuumin näyttelykausi on kiivaimmillaan. Meillä jatkui näyttely Oulussa 3.7. Tuomarina ruotsalainen Nina Karlsdotter.

Bob ja Furi saivat erittäin hyvän koon puolesta. Myöhemmin vasta hoksasin, että mittaaaminen tapahtui kaulan kohdalta. Pojat ovat isoja ja kommeita ja sen 67cm korkeita. Kutistettuna 66cm. Ensi kerralla olen itse tarkempi tuon mittaamisen kanssa. Näyttelypaikalla oli kuuma ja muutenkaan koirat eivät esintyneet niin reippaasti kuin yleensä. Joonaksen Maisa oli paras narttu 2, sai sertin ja vara-cacibin. Onnea Joonas ja Maisa!

Sylvi oli paras narttu 4 ja esiintyi hienosti. Kasvattajaluokka sai 1 ja kunniapalkinnon.

Kiitos tiimi mukanaolosta! Erityisesti oli mukavaa, kun Kalle ja Eemil olivat kennelpoikina mukana näyttelyssä.

Red Lovehunter`s Fairytale eli Maisa. Maisan vara-cacib muuttuu cacibiksi.

Näyttelukausi jatkui Tornion Nord-näyttelyllä 16.7. Mukana olivat Bob, Furi ja Remu avoimessa luokassa. F-pennut täyttivät 5.7.2022 kaksi vuotta ja siirtyivät avoimeen luokkaan.

Vakiohandlerit Rosa Remsu ja Sofia Remsu mukana. Sofia esittää Remun, joka sai erittäin hyvän. Rosa esittää Furin, joka sai erinomaisen.
Minun suosikkiuros Bob, Hilman poika Red Lovehunter`s Eräsamoilija sai sertin ja oli paras uros 2. Bob on kehittynyt hitaasti ja se on mielestäni hyvä. Parasta näyttelyjutuissa on se, kun itse pääsee hiomaan koiran kuntoa kohdilleen. Toki rakenne pitää olla kunnossa (erinomaisen arvoinen), jotta sertejä saa. Tuomari peilaa aina arvostelua rodun rotumääritelmään. Setteri kuuluu FCI:n roturyhmään 7 ja on virallisesti metsästys-ja perhekoira. Rotumääritelmässä ei tunneta seurakoiratyyppiä ollenkaan.
Anna-Maijan ja minun sijoitusnarttu Entice Sunsation, Sohvi oli Torniossa paras narttu 1, sai Nord-sertin ja oli vastakkaisen sukupuolen paras.
Handleri Sofia Remsu. Onnea Anna-Maija ja kiitos huippu yhteistyöstä! Koiran kasvattaja Katriina Toikka.
Elsa, Red Lovehunter`s Classic Beauty on 10-vuotias veteraani. Elsa oli näyttelyssä rotunsa paras veteraani saaden veteraani-sertin.
Onnea Maarit ja Juha hienosta Elsan menestyksestä!

Sylvi, Red Lovehunter`s Forestgirl jatkoi hienoa ja tasaista, erinomaista linjaansa ollen paras narttu 4 ja saaden vara-sertin. Koiran omistaa Päivi Lassila-Nummi.

F-pennuilla on kaikilla hieno ja moitteeton rakenne. Tuomari Riitta Niemelä sanoi, että oma jalostuslinja ja tyyppi näkyy omassa kasvatustyössä. Tänään Sylvillä ei ollut turkki parhaimmillaan.

Sylvin rakennetta. Handleri Rosa Remsu.
Tornion kasvattajaluokka. Saimme kunniapalkinnon ollen toisia. Kuvassa 3.sukupolvea: Elsa, Bob, Furi ja Sylvi. Esittäjinä Rosa, Sofia, Paulus ja minä.

Kiitokset kaikile mukavasta näyttelypäivästä – jälleen!

Nyt vietämme kesälomaa ja kesän viimeinen näyttely on 13.8.

F-pennut ja Sohvi suuntaavat lonkkakuviin elokuun lopulla.

Ja pentutoiveitakin meillä on Ellille. Red Lovehunter`s Erätytölle. Elli on Bobin sisko E-pentueesta.

Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

Tulkaa uimaan!

Vastaa