Meillä on kauniita pentuja. Yksi urospentu etsii aktiivista kotia Rovaniemeltä!

Meillä on kevätpennut. Yhdistelmästä Red Lovehunter`s Erätyttö & Entice Quiet Please.

Kiitos Tealle mainoksen toteutuksesta. Yhdistelmän koirat ovat terverakenteisia, mahtavan luonteisia ja aktiivisia metsästys-ja perhekoiria. Etsin ainoastaan pennuille AKTIIVISIA koteja!

Etsin yhdelle urospennulle aktiivista kotia Rovaniemeltä. Jos kiinnostut pentueesta, niin kysy minulta lisää. Minun jalostustyön kasvatit ovat sporttisia, hienorakenteisia ja osaa koirista käytetään metsästyksessä. Näyttelyistä koirat saavat erinomaista laatuarvostelua. Luonne linjassani on erittäin miellyttävä, tasapainoinen, ystävällinen ja huumoriakin löytyy koiristamme.

Elli ja G-pennut. Elli nauttii emona olosta ja hoitaa pentuja tunnollisesti.

Pentueeseen syntyi 1.narttu ja kolme urosta. Valitettavasti 2.tosi pientä narttupentua menehtyi.

Elli on loistava emä ja on ollut kiva seurata pentujen kasvua. Paulus ja Eemil ovat hienosti auttaneet minua pentujen hoidossa ja monet ihanat ystävät. Kiitos teille!

Kuvassa pennut ovat 2.viikkoisia. Joka päivä olemme puuhastelleet pentujen kanssa ulkona ja sisällä. Olemme harjoitelleet metson siivellä kantamista, hampaiden katsomista, narussa kävelyä, maistaneet erilaisia ruokia, käyneet autoajelulla, meitä on paijattu ja sylitelty. Huomenna pennuilla on terveystarkastus ja sirutus.

Elämä on soljunut pentujen ehdoilla. Teen harvoin pentuja, niin olemme nauttineet projektista.

Kävimme kuitenkin Sodankylän ryhmänäyttelyssä 13.5. Päivä oli loistava.

Red Lovehunter`s Eräsamoilija tutummin Bob oli rotunsa paras ja sai 2.sertin.

Vastakkaisen sukupuolen paras oli Entice Sunsation eli Sohvi. Handlerina ovat Tuulia Pulkamo ja Sofia Remsu. Kiitos tytöt huippuesittämisestä. Paras uros kaksi oli Furi. (Red Lovehunters Forever) ja paras uros 3 oli Remu (Red Lovehunter`s Eräpoika). Maisa ( R.L. Fairytale) oli nartuissa paras narttu 2 ja sai sertin myös. Kasvattajaluokka oli Best in Show 3.

Kiitos huippupäivästä kaikille!

Kasvattajaluokan arvostelu: Kolme urosta ja yksi narttu , kahdesta eri yhdistelmästä. Kaikilla ryhmän koirilla erinomaiset mittasuhteet. Kaunisilmeiset päät. Ryhmä liikkuu erittäin kauniisti maatatavoittavilla askelilla. Kaikilla erinomaisen kaunis karvapeite. Onnittelut kasvattajalle. Tuomarina Aila Lehmussaari.

Olemme myös kotona harjoitelleet pentujen kanssa seisomista. Pentujen uroksen omistaja Jetta ja Janne kävivät meillä kylässä katsomassa pentuja. Oli kiva nähdä teitä.

Alla kuvia pennuista.

Näin reippaita pentuja meillä on! Ja huomatkaa livenä pennut ovat vielä kauniimpia:)

Mukavaa kesän odottelua kaikille!

Pirjo & kennel Red Lovehunter`s

Vastaa