Rauhallista Joulua & Onnea Vuoteen 2015!

Pennut ovat muuttaneet uusiin koteihin. Diamond Taunon luo Posiolle. Darling Maaritin ja Samulin perheeseen Tornioon ja Dreamgirl Päivin ja Jaakon luo Oulunsaloon. Pennut saivat loistavat kodit. Kiitos teille ja ollaan kuulolla.

20141221_171306

Dreamgirl, Hilma nukkuu päikkäreitä.

 

Vuosi on ollut tapahtumarikas. Mieleenpainuvin näyttely menestys tuli kanakoirakerhon näyttelystä. Olimme BIS2. Ekipagessa oli kuva meistä. Metsästysrintamalla Kuuppiksen hyvä haku ja linnunsaanti lämmittivät mieltä. Sekä Friidun ja Allin hienot saavutukset metsältä. Mukava oli myös saada uusia punanuttuja kenneliini, mutta perheelleni olen todennut etten ihan heti suunnittele uusia pentuja! Katsotaan ajan kanssa mitä pennuista tulee. Jalostustyö on pitkäkestoista ja erittäin vaativaa työtä!

 

IMG-20141122-WA0001

Friidu pikkujouluissa porona.

 

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon ja nauttia joulun ihanuudesta. Perinteiset kinkunsulatuslenkit setterin kanssa pimeässä metsässä on virkistävää.

 

20141222_202452

Hilma odottaa joulupukkia.

 

Rauhallista joulua kaikille. Erityisesti kaikille kasvattini omistajille perheineen:) Onnea vuoteen 2015.

20141220_225226 (1)

Rauhallista Joulua kaikille! Kennel Red Lovehunter`s

 

Vastaa