Hyvää kesää kaikille!

 

Kesä on saapunut myös Pohjoiseen. Milan kanssa käydään lähes joka päivä pyöräilemässä. Lordi pääsee pienille metsälenkeille luontoon. Suomen suvi on kaunis kesällä.

Pennut , syksy 2012

kasvatteja 3 polvessa.

Toukokuussa oli kevään viimeinen yhteislenkki. Meillä on tosi kiva porukka täällä ja käymme mm. kerran kuukaudessa ulkoilemassa.  Rovaniemellä on ollut jo vuodesta 2000 aktiivista setteritoimintaa. Tervetuloa kaikki setterit mukaan omistajineen toimintaan. Lisätietoa facebookin Lapin setterit palstalta. Yhteislenkit alkavat taas syyskuussa.

 

20160522_141109_resized

vakioporukka lenkillä Maarit, Sari ja minä. kevät 2016

 

DSC_0913a

Tiina ja Kuuppis

Kesän näyttelykausi avattiin toukokuun puolessa välissä Keminmaassa. Tuomarina oli Paula Heikkinen-Lehkonen ja odotukset eivät olleet kovin korkealla. Yllätykseksi kasvatit pärjäsivät varsin mukavasti. Kuuppis sai erinomaisen ollessaan luokassa toinen. Hilma sai myöskin erinomaisen ollessaan nuortenluokassa ensimmäinen. Koira sai loistavat arvostelut, mutta ei sa;ta, koska vielä tarvitsee massaa. Ai, että oli hienoa nähdä Hilman ”lentävää” ravia Päivin kanssa kehässä. Mila, Elsa ja Friidu saivat erittäin hyvän. Kasvattajaluokka sai ykkösen ja kunniapalkinnon ja varsin hauskan arvostelun.

DSC_0956a

Hilma nuortenluokassa

 

DSC_1038a

Elsa pikkuisen niukassa karvassa

 

Kasvattajaluokan arvostelu. Ryhmässä on yksi uros ja kolme nuorta narttua, jotka ovat keskenään hyvin samankaltaisia. Kaikilla saisi olla hieman voimakkaammat päät ja kaikilla on myös hieman pystyt lavat. Ne ovat kuitenkin jaloja kaunisturkkisia ja kaunis ilmeisiä settereitä. Tällä jalostusmateriaalilla pääsee hyvin eteenpäin.

DSC_0040a

kiitos taas naiset mukanaolosta. Keminmaa 2016.

 

Meidän Alli ensimmäisestä pentueesta s. 2004 täytti 4.6. jo 12-vuotta. Onnea ja terveyttä ihanalle vekkuli-Allille. Alli on aina ollut terve koira, mitä mainio luonteisin ja sillä on hyvä riistavietti myös. Nuorempana minä sain Allia paljon lainaan peltopäiville, metsästykseen ja näyttelyreissuihin. Ne olivat mukavia retkiä nyt jo veteraani ikään ehtineen koiran kanssa. Allin tyyppiä toivon olevani linjassa jatkossakin. Tärkeintä jalostuksessa on terveys.

IMG-20160305-WA0002

Alli 84-vuotta eli koiran iässä 12.

 

Jos olet kiinnostunut minun kanssa sijoitussopimuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. Etsin kivaa sijoituskotia tulevaisuuden jalostussuunnitelmille. Lisätietoa minulta osoitteesta,  kennelredlovehunters@gmail.com.

20141116_230303

D-pennut vuonna 2014.

 

Hyvää kesää kaikille. Nauttikaa siitä koirienne kanssa ja tehkää yhdessä kaikkea kivaa, joka kuuluu kesään. Minä ainakin nautin Lapin yöttömistä öistä.

20150714_181314_resized

Mila ja Lordi.

 

DSC_0074a

Hyvää kesää kaikille!

Vastaa