Lisää näyttelyitä

Näyttelyt jatkuivat 4.5 Kuusamossa. Tuomarina oli Harry Tast ja hän oli tiukka. Kenestäkään ei tullut ROp koiraa ja eriä jaettiin niukasti. Kuuppis sai ERIN, Elsa EH;n,  Alli EH;n ja Peku sekä Friidu H;n. Laidasta laitaan siis tulokset. Kasvattejani pidettiin liian isoina (onhan ne liian isoja jos mittaa koiran kaulasta) Friidun säkä on 60cm ja Pekun 65cm. Tastyn mittaukset olivat eri luokkaa. Itse olin tuolloin Götebörgissa hakemassa uutta setterinpentua:)
Rovaniemen ryhmänäyttelyssä 9.5 tuomarina oli Eeva Anttinen. Tiesin Anttisen tiukkuuden ja odotin  H,ta kasvateilleni, mutta tulokset yllättivät. Kuuppis ( Red Lovehunter”s Coopa Cape) sai ERIN, Tessa ( Red Lovehunter`s Classic Queen) ensimmäisessä näyttelyssä ERIN ja Santtu (JV -09 Red Lovehunter`s MR Bean) ERI1. Tässäkään näyttelyssä ei jaettu sertejä eikä Roppeja. Tuomari oli jälleen tiukka! Olen aina sanonut, että suomalaisilta tuomareilta serti ansaitaan….

Vastaa